banner359

İTSO’dan Üyelerine Yönelik Sağlık Protokolü

27 Ocak 2021 Çarşamba 12:40 2021-01-27 14:42:34
İTSO’dan Üyelerine Yönelik Sağlık Protokolü

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Medicana Bursa Hastanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde İTSO Avantaj Kart sahiplerine indirimli sağlık hizmeti imkânı sağlandı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İTSO ile Medicana Bursa Hastanesi arasında imzalanan protokole göre, İTSO üyeleri ile 1. derece yakınları, Medicana Bursa Hastanesi hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanacaklar.

“ÜYELERİMİZİN FAYDALARI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ”
Protokol töreninde bir konuşma yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üyelerimizin faydaları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Medicana Bursa Hastanesi ile indirim protokolü imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Protokolümüz kapsamında, Odamız üyeleri ve 1. derece yakınları,kurum kimliklerini gösterdiklerinde Medicana Bursa Hastanesi’nden alacakları sağlık hizmetlerindeavantajlı fiyatlarla faydalanabilecekler. Hizmetin sunulmasında katkıları olan Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Remzi Karşı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, protokolümüzün iki tarafa da hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YEPYENİ BİR VİZYON
Karşılıklı işbirliği içinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Remzi Karşı ise, “Medicana kalitesini ve hizmet anlayışını İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’na sunma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Bursa’ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdik. Gerek teknoloji gerekse hekim kadromuzla iddialıyız. Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız Medicana Bursa Hastanesi’nde dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli altyapıyı hazırladık. Hastalarımızın her isteğine yanıt verecek bir altyapı ile hastaneden çok otel konforunda hizmet sunuyoruz. Her branşta SGK anlaşması ve özel sağlık sigortası anlaşmamız bulunmakta. Medicana olarak herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile de böyle bir güzel çalışma içinde bulunmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Remzi Karşı tarafından protokol imzalandı. 

Son Güncelleme: 27.01.2021 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<