banner359

Kadın doktora çirkin saldırı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bir doktor saldırıya uğradı.Yenişehir Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniği’ne muayene olmak için başvuran 36 yaşındaki D.A., kendisine yüksek dozda antibiyotik vermeyen Uz. Dr. Şeçil Demir’e...

02 Şubat 2017 Perşembe 19:27
Kadın doktora çirkin saldırı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bir doktor saldırıya uğradı.

Yenişehir Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniği’ne muayene olmak için başvuran 36 yaşındaki D.A., kendisine yüksek dozda antibiyotik vermeyen Uz. Dr. Şeçil Demir’e kızdı. D.A’nın doktora hakaret ederek saldırdığı iddia edildi. Dr. Seçil’in, hastaya, muayene ve röntgen filmine göre antibiyotik kullanması gereken bir durum olmadığını söylediği öğrenildi.

D.A’nın, muayene için sıra bekleyen ve hekimi korumak için araya giren 72 yaşındaki M.Y. isimli yaşlı kadını da ittiği iddia edildi. Darp raporu alan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Dr. Seçil Demir, kendisine saldırdığını ve masasındaki eşyaları yere attığını ileri sürdüğü D.A.’dan şikayetçi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<