Karadeniz şifa eczanesi

Boyun, bel, kalça, diz kireçlenmeleri ile kronik bel ağrıları, egzama ve akne gibi birçok rahatsızlığının tedavisinde olumlu sonuçlar veren termal sular, insan sağlığına önemli katkılar sağlıyor.Vücudun çeşitli minerallere ihtiyaç...

25 Şubat 2015 Çarşamba 10:13
Karadeniz şifa eczanesi
Boyun, bel, kalça, diz kireçlenmeleri ile kronik bel ağrıları, egzama ve akne gibi birçok rahatsızlığının tedavisinde olumlu sonuçlar veren termal sular, insan sağlığına önemli katkılar sağlıyor.
Vücudun çeşitli minerallere ihtiyaç duyduğunu ve termal kaynakların bu mineralleri bünyesinde barındırdığını ifade eden uzmanlar, genellikle eklem ağrıları, belde ve sırttaki problemleri, romatizmal rahatsızlıklara iyi gelen termal sular sayesinde, çözünmüş olan bir mineraller vücuda alınmakta.
Uzmanlar ayrıca, birçok hastalığa neden olarak gösterilen stresin de giderilmesinin gerektiğini ve Karadeniz’in doğasının buna yardımcı olacağını belirtiyorlar. Karadenizin tek termal oteli olan Ridos Termal Otel&Spa sahibi Kasım Ekşioğlu ise, sağlık görevlileri ve fizyoterapistlerle hizmet verdiklerini söyleyerek, “Rize’deki Ayder ve Anzer Yaylaları turizm merkezi olarak ilan edilmiştir. Cennet Vadi diye adlandırılan doğa harikası bir vadide ve doğa harikası bir bölgede olmak sağlık ve doğa turizminde istediğimiz noktaya gelebilmek için kullandığımız en önemli basamaklardan biri. İnsanlar gür ormanların içinde kuş sesleriyle şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak, kalitesi sağlık bakanlığınca onaylanmış suyun da desteğiyle şifa arayacaklar” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<