Milli dansçı için kan bağışı yapılacak

Lösemi hastası olan 15 yaşındaki milli dansçı Kaan Özelçam için Bursa’da kan bağışı etkinliği yapılacak.Bursa’da Kızılay ve BTSO Anadolu Lisesi ortak bir kampanya ile, lösemi hastası olan milli dansçı için donör bulmayı hedefliyor....

22 Şubat 2018 Perşembe 09:17
Milli dansçı için kan bağışı yapılacak

Lösemi hastası olan 15 yaşındaki milli dansçı Kaan Özelçam için Bursa’da kan bağışı etkinliği yapılacak.

banner380

Bursa’da Kızılay ve BTSO Anadolu Lisesi ortak bir kampanya ile, lösemi hastası olan milli dansçı için donör bulmayı hedefliyor. BTSO Anadolu Lisesi Cuma günü Kaan Özelçam için kan bağışı etkinliği yapacak. BTSO Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı yaptığı açıklamasında, "Kaan bizim evladımız, henüz 15 yaşında. Elimizde olan bir şey ile yani 3 tüp kan ile Kaan’ı hayata geri döndürebiliriz. Cuma günü okulumuzda gerçekleşecek olan kan bağışı kampanyasında bugün Kaan için yarın başka hayatlar için bir görev" dedi.

Milli dansçı için Cuma günü 10.00 ile 19.00 arasında BTSO Anadolu Lisesi’nde kan bağışı gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<