banner359

Müezzinoğlu’ndan Yenişehir’e Hastane Sözü

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın Yenişehir ilçesine hastane sözü verdi.AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Yenişehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çarşı içinde bir çay ocağında vatandaşla...

03 Kasım 2015 Salı 15:08
Müezzinoğlu’ndan Yenişehir’e Hastane Sözü
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın Yenişehir ilçesine hastane sözü verdi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Yenişehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çarşı içinde bir çay ocağında vatandaşla çay içip sohbet etti. AK Parti ilçe lokalinde partililerle de bir araya gelen Müezzinoğlu, el ve gönül birliği ile bir seçim olduğunu belirterek, ‘Ben 6 aydan bu yana Bursa’da seçim çalışmaları yapıyorum. Gittiğim her yerde büyük alaka gördüm. Vatandaşımız bizi kendilerinden biri gibi gördü. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bursa ve bütün ilçelerine hizmet etmek bizim için ayrı bir zevk olacak. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bunun şuurundayız. Önümüzde 4 yıllık bir süreç var. Bu süre içinde düşmanları üzüp dostlarımızı sevindireceğiz” dedi.
Yenişehir’e hastane müjdesi veren Müezzinoğlu, “Bu bizim boynumuzun borcu. İnşallah 2016 yılında Yenişehir’e verdiğimiz sözü yerine getirip hastanemizin temelini atacağız. Kimse merak etmesin” diye konuştu.
Müezzinoğlu, ardından Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<