Organlarıyla 5 kişiye umut ışığı oldu

Bursa’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen gencin organları, ailesi tarafından bağışlandı.Motosiklet kazası sebebiyle kafa travması geçiren 32 yaşındaki...

25 Ağustos 2016 Perşembe 13:46
Organlarıyla 5 kişiye umut ışığı oldu
Bursa’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen gencin organları, ailesi tarafından bağışlandı.
Motosiklet kazası sebebiyle kafa travması geçiren 32 yaşındaki H.T.’nin beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi ile organ nakli konusunda görüşüldü. Aile hastanın organlarını bağışlamayı kabul etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çekirge Devlet Hastanesi organ nakli koordinatörü Op. Dr. Timur Didinen, “Hastanın ailesi organlarının bağışlanmasını istedi. H.T.’nin kalbi, böbrekleri ve korneası Ege Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Bursa Acıbadem ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilecek. Bu organlar 3 kişiyi hayata bağlayacak, 2 kişiyi de ışığa kavuşturacak” dedi.
Hastane yöneticisi Uz. Dr. Kayhan Sonkur ise “Hastanemizde bu yıl 19. donörümüz. Bu bir ekip işi, ekibimiz çok iyi. İnşallah insanlara umut olmaya devam edeceğiz. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<