banner359

Sağlık Öğrencileri Diplomalarına Kavuştu

Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, törenle diplomalarına aldı.Meslek Yüksekokulu’nun Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü ile Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü’nde toplam 7 farklı alanda...

28 Ekim 2015 Çarşamba 12:48
Sağlık Öğrencileri Diplomalarına Kavuştu
Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, törenle diplomalarına aldı.
Meslek Yüksekokulu’nun Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü ile Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü’nde toplam 7 farklı alanda eğitim gören 86 Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen 29. dönem diploma töreni ile mezun oldu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, üniversitenin çok büyük bir aile olduğunu söyledi.
Bu ailenin her ferdinin okuluna bağlılığını sürdüreceğine inandığını belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, “Yakın zamanda üniversite olarak orta vadeli mali plan çalışmamızı yayınladık. Bu planda sağlık sektörüne verilen ağırlık ortaya çıktı. Yönetim olarak eski senelere nazaran sağlık bölümlerine daha fazla bütçe ayrılmış durumdayız. Bu da sağlık sektörüne olan insan ihtiyacının gittikçe arttığı anlamına gelmektedir. Zaten ülkemizde de bu sektörde insan ihtiyacı en üst düzeydedir. Sizler, sağlık sektörünün en emektar kesimisiniz. Ben sizlerden hastanede yatan ya da hastaneye gelen herkesle empati kurmanız ve onlara bir yakınınız gibi hizmet etmenizi rica ediyorum. Zaten siz bunların eğitimini en iyi şekilde almışsınızdır. Bizlerin de her zaman sizin yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
MEZUNİYET BELGESİ YERİNE DİPLOMA
UÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ufuk Şekir ise, 29. dönem mezunlarına çalışma hayatlarında başarılar diledi. Daha önceki mezuniyet törenlerinde öğrencilere diploma yerine mezuniyet belgesi verebildiklerini açıklayan Şekir, üniversite yönetimine diplomaların hazırlanmasında verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
Bölüm öğrencileri adına bir teşekkür konuşması yapan bölüm 1. Rabia Yıldırım da iki yıllık eğitimleri boyunca insan hayatının önemini kendilerine anlattıkları için öğretim görevlilerine ve yöneticilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte kep fırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<