Tatil sonrası kalan kilolara veda

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, Bir Yıl Boyunca İple Çekilen Tatillerde Beslenme Düzeninin Bozulmasıyla Kolaylıkla Kilo Alınabildiğini Belirten Uzmanlar, Bu Sorundan Kurtulmanın Püf Noktalarını Açıkladı.

25 Eylül 2016 Pazar 10:17
Tatil sonrası kalan kilolara veda
Bir yıl boyunca iple çekilen tatillerde beslenme düzeninin bozulmasıyla kolaylıkla kilo alınabildiğini belirten uzmanlar, bu sorundan kurtulmanın püf noktalarını açıkladı.
Özellikle her şey dahil otellerdeki açık büfeler, sıcak sebebiyle yoğun tüketilen dondurmalar, şekerli, gazlı içeceklerle kilo almanın kaçınılmaz hale geldiğini belirten uzmanlar, keyifli tatil sonrası alınan kilolardan kurtulmak için başvuru sayısında artış olduğunu söyledi. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, “Tartıda 2-5 kilogram fazlalık görüldüğünde ipin ucu kaçırılmadan müdahalede bulunmak disipline olmak çok önemli. O kadar kilodan ne olur nasıl olsa veririm demek, kısmen ihmalkar olmak, iyi ihtimallerde kilo verme sürecini uzatabilir; kötü ihtimalle ise, üzerine gelecek ekstra kilolar olacaktır. Tatil dönüşü tam zamanıyken ipleri ele almak bu nedenle önem arz ediyor” dedi.
Genetik yatkınlığa bağlı her bireyin farklı bir vücut yapısı olduğu, içsel ve dışsal sebeplere bir de geçen yılların eklenmesiyle yağlanma görülme oranının artabileceğini vurgulayan Op. Dr. Ufuk Aydın, bu yağlanmanın çoğu zaman homojen dağılmadığının, belirli bölgelerden çıkıntı şeklinde vücut kontörünü bozarak kendini gösterebildiğinin altını çizdi. Aydın, “İdeal olan uzman destekli spor ve diyet ile bölgesel yağlarla mücadele etmektir. Bu süreci ameliyatsız bölgesel incelme yöntemleri dediğimiz ultra lipo kavitasyon, radyofrekans, triactive (lazerli vakum masajı), sauna ve yağ kırma mezoterapileri desteği gibi uygulamaları içeren üçlü veya dörtlü paket programlar ile de desteklemek mümkündür. Bu süreçte bol su tüketimi çok önemlidir. Tüm bu çabalara rağmen eğer ki hala inatçı yağ stoklanmaları giderilemiyorsa orada yağ emme dediğimiz lazer lipocustion devreye girebilir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<