banner359

Türkiye’nin TEK Spastik Çocuklar Hastanesinde Engelliler Günü Kutlandı

Türkiye’nin ilk ve tek spastik çocuklar hastanesi olan Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı.1997 yılında hizmet vermeye başlayan 54 yataklı hastanede Türkiye’nin...

03 Aralık 2015 Perşembe 13:15
Türkiye’nin TEK Spastik Çocuklar Hastanesinde Engelliler Günü Kutlandı
Türkiye’nin ilk ve tek spastik çocuklar hastanesi olan Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı.
1997 yılında hizmet vermeye başlayan 54 yataklı hastanede Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalar tedavi oluyor. Sağlık Bakanlığı’na bağlı araştırma hastaneleri dışında yataklarının hepsini rehabilitasyona ayıran tek fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olan hastanede Engelliler Günü kutlandı. Bursa Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Muhammed Günaydın, hastane idarecileri, çocuklar ve aileleri birlikte pasta kesti. Osmangazi İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri animasyon gösteriyle programa renk katarken, tedavi gören çocuklar yaptıkları gösterilerle ailelerini ve sağlık çalışanlarına eğlendirdi.
Hastane yöneticisi Op. Dr. Çetin Bakır, “Bugün çocuklarımızın eğlenme günü; çocuklarımız mutlu olsunlar. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Sadece bugün değil yılın her günü engelli çocuklarımızla beraberiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<