banner359

Kaynarca’da çocuk hastalıkları hekimi göreve başladı

Sakarya’nın Kaynarca İlçesinde Bulunan Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesine Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Ataması Yapıldı.

06 Eylül 2019 Cuma 16:36
Kaynarca’da çocuk hastalıkları hekimi göreve başladı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bulunan Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesine Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ataması yapıldı.

Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesine yeni atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nezihe Nefise Uluç’un poliklinik hizmeti vererek, hasta kabulüne başladı. Göreve başlayan Uzm. Dr. Uluç’a ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Hastane Başhekimi Dr. Rana Beşler, ilçe halkına en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade ederek, daha önce görevlendirme ile haftanın belirli günlerinde poliklinik hizmeti verilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde artık tam zamanlı hizmet verileceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<