banner359

Okullar yeni döneme hazırlanıyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri İle Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Bağlı Ekipler, İlçe Sınırları Dahilinde İhtiyaçlari Tespit Edilen Okulları Yeni Eğitim Ve Öğretim Dönemine Hazırlıyor.

05 Eylül 2019 Perşembe 10:28
Okullar yeni döneme hazırlanıyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları dahilinde ihtiyaçları tespit edilen okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlıyor.

Adapazarı Belediyesi ekipleri muhtarlıklardan ve okul yönetimlerinden gelen talepleri değerlendiriyor, okulların bahçe ve çevresindeki eksikleri tamamlıyor. Okul öncesi eğitimin bu hafta başladığı yeni dönemde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından okul çevresinde gerekli çalışmalar yapılarak büyüyen otlar kesiliyor, ağaç dalları budanıyor. Okul çevrelerinde düzenleme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise ilçe sınırları dâhilindeki tüm okullarda tespit edilen eksiklere göre okul çevrelerinde kilitli parke ile kaldırım çalışması yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<