banner359

Cizre’de okul müdürleri toplantısı

Şirnak’in Cizre İlçesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Toplantısı Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şerafettin Cankurt,il Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz Ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mirza Cazım’ın Katılımı İle Gerçekleşti.(abidin Yel/şırnak-iha)

10 Eylül 2019 Salı 15:44
Cizre’de okul müdürleri toplantısı

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu başkanlığında okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Kaymakamlığı konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Davut Sinanoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şerafettin Cankurt, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım, şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan toplantıda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş ve düşünceler paylaşıldı.

Toplantı okul müdürlerinin istek ve önerilerini sunmasının ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<