banner359

Muhtarlardan Kaymakam Sinanoğlu’na ziyaret

Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu,hayırlı Olsun Ziyaretine Gelen Köy Muhtarlarını Makamında Kabul Etti.(abidin Yel/şırnak-iha)

06 Eylül 2019 Cuma 11:23
Muhtarlardan Kaymakam Sinanoğlu’na ziyaret

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görevli muhtarlar, ilçeye yeni atanan Kaymakam Davut Sinanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Davut Sinanoğlu, ilçenin gelişmesi ve hizmetlerin gelmesinde köylerin yetkilisi olan muhtarlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Kaymakam Sinanoğlu, devletin köydeki temsilcisi konumunda olan muhtarların, devletinin ve milletinin yanında ve menfaatlerini gözeterek çalışmak ve hizmet üretmek durumunda olduğunu ifade etti.

Kaymakam Sinanoğlu, muhtarlarla işbirliği içinde çalışacağını belirterek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<