banner359

12 Dev Adam’ın rakibi Çekya

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Fıba Dünya Kupası E Grubu 3. Maçında Yarın Çekya İle Karşı Karşıya Gelecek. Milliler Galip Gelmesi Durumunda 2. Tura Çikacak.

04 Eylül 2019 Çarşamba 10:13
12 Dev Adam’ın rakibi Çekya

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Dünya Kupası E Grubu 3. maçında yarın Çekya ile karşı karşıya gelecek. Milliler galip gelmesi durumunda 2. tura çıkacak.

Çin’de düzenlenen FIBA Dünya Kupası E Grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın TSİ 11.30’da Şanghay Oriental Spor Merkezi’nde Çekya ile mücadele edecek. Ay-yıldızlılar grubun ilk maçında Japonya’yı 86-67’lik skorla galip ederken, ikinci karşılaşmada ise uzatmalarda ABD’ye 93-92 mağlup oldu. Rakip Çekya ise grubun ilk müsabakasında ABD’ye 88-67 yenilirken, Japonya’yı ise 89-76’lık skorla mağlup etti.

12 Dev Adam, Çekya karşılaşmasından galip ayrılması durumunda 2. tura yükselecek ve olimpiyat elemelerine katılmayı garantileyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<