2015 Afrika Uluslar Kupası’na Birçok Futbolcu Gidiyor

Ekvator Ginesi’nin ev sahipliğinde, 17 Ocak-8 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek 2015 Afrika Uluslar Kupası finallerine katılacak takımların kadroları açıklanmaya başladı.Şu ana kadar açıklanan kadrolarda Türkiye’de oynayan 9 yabancı...

29 Aralık 2014 Pazartesi 14:05
2015 Afrika Uluslar Kupası’na Birçok Futbolcu Gidiyor
Ekvator Ginesi’nin ev sahipliğinde, 17 Ocak-8 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek 2015 Afrika Uluslar Kupası finallerine katılacak takımların kadroları açıklanmaya başladı.
Şu ana kadar açıklanan kadrolarda Türkiye’de oynayan 9 yabancı futbolcu yer alırken, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Demba Ba’nın ise Senegal Milli Takımı kadrosunda yer almaması dikkat çekti.
Şu ana kadar belli olan kadrolarda Türkiye’den gidecek futbolcular şöyle:

Senegal
Moussa Sow (Fenerbahçe)

Kamerun
Mandjeck Georges (Kayseri Erciyesspor)
Zoua Jacques (Kayseri Erciyesspor)
Kwekeu Leonard (Çaykur Rizespor)

Gana
John Boye (Kayseri Erciyesspor)
Abdul-Majeed Waris (Trabzonspor)
Burkina Faso: Prejuce Nakoulma (Mersin İdmanyurdu)
Abdou Razack Traore (Kardemir Karabükspor)

Mali
Yacouba Sylla (Kayseri Erciyesspor)
Mustapha Yatabare (Trabzonspor)

Cezayir
Essaid Belkalem (Trabzonspor)
Carl Medjani (Trabzonspor)

Ev sahibi Ekvator Ginesi’nin doğrudan katılacağı turnuvada, gruplarında ilk iki sırayı alan Güney Afrika, Kongo, Cezayir, Mali, Gabon, Burkina Faso, Kamerun, Fildişi Sahili, Gana, Gine, Yeşil Burun Adaları, Zambiya, Tunus ve Senegal ile en iyi üçüncü kontenjanından Demokratik Kongo Cumhuriyeti yer alma hakkını kazandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<