banner359

3 Bant’ın şampiyonu Belli Oldu

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi. Şampiyonayı finalde rakibini Murat Çelik’i 40-29 mağlup eden Adnan Yüksel kazandı. Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı Nevşehir’in Ürgüp...

26 Aralık 2014 Cuma 10:42
3 Bant’ın şampiyonu Belli Oldu
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi. Şampiyonayı finalde rakibini Murat Çelik’i 40-29 mağlup eden Adnan Yüksel kazandı.
Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Mustafa Otel’de yapıldı. 48 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonanın finalinde Murat Çelik ile Adnan Yüksel karşılaştı. Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın da izlediği finalde rakibini 40-29 mağlup eden Adnan Yüksel şampiyonluğa ulaştı. Yüksel’e şampiyonluk kupasını Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı verdi.
Kupa töreninde konuşan Kaymakam Balcı, “Bu arkadaşlarımız bizleri yurt dışında temsil edecek. Bugün Milli Takım için seçmelerde bulunuldu. Bu ağır bir sorumluluktur. Ben isimleri hafızama kaydettim sizlerden iyi skorlar bekliyorum. Lütfen bayrağımızı orada dalgalandırın ve bizleri iyi temsil edin” dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, sporcuları tebrik ederek, “Her şeyin bir siyaseti vardır, siyasetçi olarak konuşuyorum. Herhalde sporun siyaseti bilardo. Çünkü çok ince hesaplar ile vuruş yapılıyor, zafere ulaşılıyor. Bu çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden dolayı ve Ürgüp’e teşriflerinizden gurur duyuyor, katılımcı sporcularıma başarılar diliyorum ”dedi.
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise, “Çok zevkli ve heyecanlı geçen final etabının sonucu 2014 yılı Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasını tamamlamış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi bu turnuvanın başka bir özelliği de var. Milli takımı oluşturmak üzere başladığımız etaplar sonucu ilk 4 belli oldu, Birinci Tayfun Taşdemir, İkinci Adnan Yüksel Üçüncü Lütfi Çenet, dördüncü Tolgahan Kiraz oldu. Arkadaşlarımız bizi önümüzdeki yıl Milli Takımda bizi temsil edecekler, onlara şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<