8. Haftanın Görünümü

Ligde 8. haftaya girilirken, zirveyi takip eden 8 takım arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta bugün Galatasaray - Kasımpaşa maçı ile start alacak. Ayrıca lig de bu hafta, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında...

31 Ekim 2014 Cuma 15:21
8. Haftanın Görünümü
Ligde 8. haftaya girilirken, zirveyi takip eden 8 takım arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.
Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta bugün Galatasaray - Kasımpaşa maçı ile start alacak. Ayrıca lig de bu hafta, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Pazar günü oynanacak müthiş bir derbi mücadelesine sahne olacak.
Ligin 8. haftasında da zirve mücadelesi veren takımların mücadeleleri nefesleri kesecek. 10 puanla puan tablosunda 8. sırasında yer alan Bursaspor ile 14 puanla zirvede yer alan Beşiktaş arasındaki 6 takımın da aralarında sadece birer ve ikişer puan farkı olması, 8. haftanın kritik durumunu ön plana çıkarıyor. Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi mücadelesinin de böyle kritik bir puanlamada oynanacak olması, rakiplerinin iştahını kabartıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine zirvede yer almanın özgüveni ile üç puan parolasıyla çıkarken, sarı-lacivertli takım da rakibini yenerek zirveden kopmak istemiyor.
Bugün Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanacak maç ile start alacak olan ligin 8. haftasında, hem derbi heyecanı yaşanacak hem de zirve yarışı bir nevi şekil alacak. Ligde 14 puanla lider olan Beşiktaş’ı 13 puanla Mersin İdmanyurdu, yine aynı puanla averaj farkıyla Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe ve Galatasaray takip ediyor.
Bu takımlar puan tablosunda ilk 5 sırayı alırken, 12 puanlı Kasımpaşa 6. sırada, 11 puanlı İstanbul Başakşehir 7. ve 10 puanlı Bursaspor ise 8. sırada yer alıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<