banner359

Alex Terim’in Yardımcısı Mı Oluyor ?

Eski Fenerbahçeli yıldız Alex De Souza, Türkiye A Milli Futbol Takımında Fatih Terim’in yardımcılığını yapacağı iddiasını yalanladı.Fenerbahçe’den ülkesi Brezilya’nın Coritiba takımına giden Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex...

29 Kasım 2014 Cumartesi 20:13
Alex Terim’in Yardımcısı Mı Oluyor ?
Eski Fenerbahçeli yıldız Alex De Souza, Türkiye A Milli Futbol Takımında Fatih Terim’in yardımcılığını yapacağı iddiasını yalanladı.
Fenerbahçe’den ülkesi Brezilya’nın Coritiba takımına giden Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, Türkiye A Milli Futbol Takımında Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktör yardımcılığı görevine geleceği haberleri üzerine bir açıklama yaptı. Alex’in, Instagram hesabından, Fatih Terim’le birlikte çekilmiş bir fotoğrafını koyarak yaptığı açıklama şu şekilde:
"Fatih Terim’in Milli Takım’daki görevinin destekçisiyim, çalışmalarından en iyi verimi almasını diliyorum. Ama basında çıkan Milli Takım’da kendisinin yardımcısı olacağım yönündeki haberler gerçek değil. Milli Takım’a sonsuz başarılar dilerim."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<