banner359

Arda Yeniden Sarı-kırmızı

Soma faciası nedeniyle hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen dostluk maçında Galatasaray-Atletico Madrid ile İzmir’de karşılaştı.Atletico Madrid forması giyen Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan için...

07 Ağustos 2014 Perşembe 00:01
Arda Yeniden Sarı-kırmızı
Soma faciası nedeniyle hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen dostluk maçında Galatasaray-Atletico Madrid ile İzmir’de karşılaştı.
Atletico Madrid forması giyen Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan için de bu maçın ayrı bir önemi vardı. 8 yıl aradan sonra ilk kez sarı-kırmızılı takıma karşı rakip olan Arda Turan, duygulu anlar yaşadı. İzmir Atatürk Stadı’nı dolduran taraftarlar, Arda’ya büyük sevgi gösterilerinde bulunurken, karşılaşma sonrası ise yıldız oyuncu, Selçuk İnan’la formasını değiştirdi ve sahayı Galatasaray formasıyla terk etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<