banner359

Aslan Londra’ya Uçtu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında yarın Arsenal ile oynayacağı karşılaşma için Londra’ya gitti. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal ile oynayacağı maç için Londra’ya hareket etti. Sabah...

30 Eylül 2014 Salı 11:09
Aslan Londra’ya Uçtu
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında yarın Arsenal ile oynayacağı karşılaşma için Londra’ya gitti.
Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal ile oynayacağı maç için Londra’ya hareket etti. Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen Galatasaray kafilesi, özel bir uçakla mücadelenin oynanacağı şehre hareket etti. Kafilede başkan Ünal Aysal da yer aldı.
Arsenal - Galatasaray karşılaşması yarın TSİ 21.45’te oynanacak. Öte yandan teknik direktör Cesare Prandelli ve Makedon futbolcu Blerim Dzemaili, bugün TSİ 18.30’da Londra’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar maçtan önceki son antrenmanlarını ise TSİ 19.00’da mücadelenin oynanacağı Emirates Stadı’nda yapacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<