banner359

Aslan Twitter’da da aslan

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi Twitter hesabı 5 milyon takipçiyi geçti. Sarı-kırmızılı futbolcular 5 milyon takipçiye antrenman öncesi açtıkları pankartla teşekkür etti.Dünya’nın en çok takip edilen futbol takımları sırasında...

24 Şubat 2015 Salı 13:05
Aslan Twitter’da da aslan
Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi Twitter hesabı 5 milyon takipçiyi geçti. Sarı-kırmızılı futbolcular 5 milyon takipçiye antrenman öncesi açtıkları pankartla teşekkür etti.
Dünya’nın en çok takip edilen futbol takımları sırasında 5. sırada yer alan Galatasaray, Türkiye’nin Twitter’da en çok takipçisi olan spor kulübü unvanını elinde bulundurmaya devam ediyor. 2014 Turkcell SuperOnline Sosyal Medya Ödülleri’nde Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü seçilen Galatasaray, Deloitte Sosyal Medya Raporu’nda da ülkemizi temsil eden tek Türk takımı olmayı başarmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<