banner359

Aslan Zor Da Olsa Kazandı

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi 13. haftasında Darüşşafaka Doğuş’u 77-79 mağlup etti. Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk televizyon molasına Darüşşafaka Doğuş 15-14 üstün girdi. Ardından öne geçen...

27 Aralık 2014 Cumartesi 23:34
Aslan Zor Da Olsa Kazandı
Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi 13. haftasında Darüşşafaka Doğuş’u 77-79 mağlup etti.
Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk televizyon molasına Darüşşafaka Doğuş 15-14 üstün girdi. Ardından öne geçen ve farkı açmaya başlayan Galatasaray Liv Hospital ilk çeyreği 27-18 önde bitirdi.
Sarı-kırmızılı ekip 2. çeyreği de etkili sürdürdü. Galatasaray Liv Hospital mücadelede 34-20 öne geçti ancak ardından Darüşşafaka Doğuş baskısını arttırdı ve farkı eritmeye başladı. Oyundan kopmayan Galatasaray Liv Hospital devreyi 45-42 üstün kapattı.
3. periyotta seri yakalayan Galatasaray tekrar fakrı açmaya başlarken mola sonrası Darüşşafaka Doğuş baskı kurmaya başladı ve farkı indirerek çeyreğe eşitliği getirdi. (64-64)
Son periyot da büyük çekişmeye sahne oldu ve skor üstünlüğü iki takım arasında gezdi. Son beş dakika 73-73 eşitlik sağlanırken, sarı-kırmızılılar baskını arttırdı ve karşılaşmadan 79-77 galip ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<