Asteras Tripolis Maçının Hazırlıklarını Tamamlandılar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın akşam oynayacağı Asteras Tripolis maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı statta yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon...

26 Kasım 2014 Çarşamba 21:45
Asteras Tripolis Maçının Hazırlıklarını Tamamlandılar
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın akşam oynayacağı Asteras Tripolis maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı statta yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları ve streching çalışması yapıldı. Basına kapalı olan bölümde ise iki grup halinde kanat orta şut çalışmaları yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan taktik çalışması ve maç ile sona erdi.
İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanı ikinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi ve futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar da takip etti. Beşiktaş, yarın saat 22.05’te Asteras Tripolis ile UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında karşılaşacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<