banner359

Atiba özür Diledi

Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Torku Konyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaşan Atiba, "Dün akşamki...

30 Aralık 2014 Salı 09:30
Atiba özür Diledi
Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, Torku Konyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.
Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaşan Atiba, "Dün akşamki olayda hayal kırıklığına uğrattığım taraftarlarımızdan, takımımdan ve en önemlisi takım arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu bir hataydı ve tekrar yaşanmayacaktır. Pazar günkü derbi maçı kaçıracağım için tüm samimiyetimle çok üzgün olduğumu belirtirim ve herkesin şunu bilmesini isterim ki, takımımın hak ettiğimiz üç puanı kazanması için tüm desteğimi vermek için orada olacağım" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<