Atıcılar Geleneği Bozmadı

Mersin Erdemli Atış Poligonunda Yapılan Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonasinda Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Atıcılar Katıldıkları 3 Kategoride De Türkiye Şampiyonu Oldu.

20 Mayıs 2016 Cuma 11:30
Atıcılar Geleneği Bozmadı
Mersin Erdemli Atış Poligonunda yapılan Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonasında Bursa Büyükşehir Belediyesporlu atıcılar katıldıkları 3 kategoride de Türkiye Şampiyonu oldu.
Büyük Bayanlarda Nihan Gürer 71/75 puanla yeni Türkiye Rekoru kırarak Şampiyon olurken, Büyük erkeklerde Oğuzhan Tüzün 122/125 puanla kürsüsünün birincilik basamağında yer aldı. İller arası Takım Türkiye Birinciliğinde ise Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Alp Kızılsu, Oğuzhan Tüzün ve Alper Pınar’dan kurulu Bursa Takımı 15 il takımı arasında ilk sırada yer alıp, dört yıllık geleneği bozmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<