Aziz: “Beşiktaş Maçının Önemini Bilmeyenler Var”

Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz, Kasımpaşa ve Sivasspor galibiyetleri ile moral bulduklarını belirterek, “Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maçın önemini bilmeyen arkadaşlarımız var. Biz de onlara anlatmaya çalışacağız. Müthiş bir...

29 Ekim 2015 Perşembe 13:42
Aziz: “Beşiktaş Maçının Önemini Bilmeyenler Var”
Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz, Kasımpaşa ve Sivasspor galibiyetleri ile moral bulduklarını belirterek, “Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maçın önemini bilmeyen arkadaşlarımız var. Biz de onlara anlatmaya çalışacağız. Müthiş bir atmosfer olacağını düşünüyorum” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında dün sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, sahadan Cuenca’nın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından kulübün resmi televizyonuna değerlendirmeler de bulunan kaptan Serdar Aziz, "İyi mücadele ettik. Biz iyi mücadele ettiğimiz sürece iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Takımımız son iki haftadır iyi mücadele ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Önemli bir galibiyet. Taraftarımız da geldi destekledi. İnşallah bu maçın devamıyla Beşiktaş maçını da kazanıp seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.
“DEVAM ETSEYDİM YIRTILABİLİRDİ”
Sakatlığı ile ilgili de bilgi veren Aziz, “Arka adalem biraz sertleşti, devam etmek istedim ama zorlayınca daha kötü olabilirdi. Biliyorsunuz önümüzde Beşiktaş maçı var. Devam etseydim yırtılabilirdi. Çıkmak istemiyordum, oynamak istiyordum ama tuttu ayağım, oynamama engel oldu. Bu yüzden oyundan çıktım. Şimdi önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. Tedavi alıp, arada iyi dinlenip hazır olmaya çalışacağım yine” diye konuştu.
“BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLMEYENLER VAR”
Ligin 11. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçını da değerlendiren Serdar Aziz, sözlerini şöyle tamamladı:
“Beşiktaş maçı da çok önemli. Taraftarımız da stadı dolduracaktır. Bizi iyi motive edecektir. Biz de elimizden geleni yapacağız. Bu maçın önemini bilmeyen arkadaşlarımız var. Biz de onlara anlatmaya çalışacağız. Müthiş bir atmosfer olacağını düşünüyorum ben. Bu maçı kazanıp, hem camiaya, hem herkes açısından daha da iyi bir birliktelik olacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<