Badminton Milli Takımı’nda Osmangazi fırtınası

Badminton Milli Takımı’nda yer alan Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, Bulgaristan’da yapılan ‘Kassabian Brothers 17 Yaş Altı Avrupa Rankingi Badminton Puan Turnuvası’nda elde ettikleri başarılarla göz doldurdu yaşattı.Bulgaristan’ın...

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:56
Badminton Milli Takımı’nda Osmangazi fırtınası
Badminton Milli Takımı’nda yer alan Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, Bulgaristan’da yapılan ‘Kassabian Brothers 17 Yaş Altı Avrupa Rankingi Badminton Puan Turnuvası’nda elde ettikleri başarılarla göz doldurdu yaşattı.
Bulgaristan’ın Haskovo şehrinde gerçekleştirilen ve 8 ülkeden 78 sporcunun katıldığı ‘Kassabian Brothers 17 Yaş Altı Avrupa Rankingi Badminton Puan Turnuvası’na katılan 18 kişilik milli takım kadrosunda yer alan Osmangazi’li 5 sporcu, milli takımın kazandığı 14 madalyadan 6’sını kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Osmangazili sporcuların damgasını vurduğu turnuvada 2 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Berkay Çiçen, çift erkekler ve mix kategorisinde kazandığı 2 altın madalya ile turnuvanın en değerli erkek oyuncusu seçildi.
Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı hocası Çağatay Taşdemir, müsabakalara katılan 40 lisanslı aktif sporcuları olduğunu, altyapıdan da çok sayıda sporcunun yetiştiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<