Bakambu Avrupa Ligi’nde Gol Krallığı Yarışında

İspanyol ekibi Villarreal’in yıldız ismi Cedric Bakambu, dün oynanan Sparta Prag maçında attığı iki golle takımının Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselmesinde başrol oynadı. Avrupa arenasında 9 golü bulunan golcü oyuncu, gol krallığı...

15 Nisan 2016 Cuma 10:39
Bakambu Avrupa Ligi’nde Gol Krallığı Yarışında
İspanyol ekibi Villarreal’in yıldız ismi Cedric Bakambu, dün oynanan Sparta Prag maçında attığı iki golle takımının Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselmesinde başrol oynadı. Avrupa arenasında 9 golü bulunan golcü oyuncu, gol krallığı yarışında ise 3. sırada bulunuyor.
Sezon başında Bursaspor’dan La Liga ekibi Villarreal’e transfer olan golcü oyuncu Cedric Bakambu, gollerine devam ediyor. La Liga’da çıktığı 29 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Kongo asıllı Fransız oyuncu, UEFA Avrupa Ligi’nde de gollerine devam ediyor.
GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Çeyrek final rövanş maçında Sparta Prag deplasmanına çıkan Villarreal, 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibini 4-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Cedric Bakambu’nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta diğer golleri de Samuel Castillejo ve David Lafata (kendi kalesine) kaydetti.
AVRUPA LİGİ’NDE GOL KRALLIĞI YARIŞINDA
La Liga’da 12 golü bulunan Bakambu, İspanya Kral Kupası’nda ise 1 gol kaydetti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise çıktığı 11 maçta 9 kez rakip fileleri havalandıran Bakambu, Borussia Dortmund’un yıldızı Aubameyang ve Athletic Bilbao’lu Aduriz’in ardından en çok gol atan isim olmayı başardı.
Cedric Bakambu, bu sezon toplamda ise 43 maçta 22 kez gol sevinci yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<