banner359

Başakşehir’de çifte imza

Medipol Başakşehir, Cenk Ahmet Alkılıç ile 2+1 yıllık, Nijeryalı Musa Muhammed ile de 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleşen imza törenine asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral da katıldı. Toplantıda...

02 Temmuz 2015 Perşembe 14:09
Başakşehir’de çifte imza
Medipol Başakşehir, Cenk Ahmet Alkılıç ile 2+1 yıllık, Nijeryalı Musa Muhammed ile de 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleşen imza törenine asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral da katıldı. Toplantıda ilk söz olan asbaşkan Mustafa Saral, "Medipol Başakşehir olarak, gerçekten çok başarılı bir sezonu geride bıraktık ve ligi 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandık. Bu sezonki transfer politikamızı da doğal olarak UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olmak üzerine kurduk. Dolayısıyla, bu başarıyı yakalayan takımımızın ana iskeletini hiç bozmadan koruyoruz ve üzerine takviyeler yapıyoruz" dedi.

“BEKİR İLE ANLAŞTIK”
Basın toplantısı sırasında bir transfer haberi daha veren Saral, “Bu vesiyleyle Fenerbahçeli Bekir İrtegün ile anlaşmış bulunmaktayız. Bugün sağlık kontrolünden geçecek. Yarın büyük ihtimal saat 10.30 gibi imza töreni olacak. Transferlerimizin kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

CENK AHMET: "GELMEMDE AVRUPA LİGİ ETKİLİ OLDU"
Yeni transferlerden Cenk Ahmet Alkılıç, lacivert-turunculu kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Transferde emeği olan herkese teşekkür ederim. İyi bir ortamımız var. Yeni sezon hazırlıklarına başladık ve çok da iyi çalışıyoruz. İnşallah bunun meyvelerini hem ligde hem de Avrupa’da kazanacağımız başarılarla alırız" ifadelerini kullandı.
Alkılıç, Medipol Başakşehir’e transferinde takımın UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmasının etkili olduğunu belirtti.

“GENÇ BİR OYUNCU OLARAK BURADA GELİŞECEĞİME İNANIYORUM”
20 yaşındaki genç Nijeryalı Musa Muhammed ise, “Allah’a şükürler olsun ki, bu kulübe transfer oldum. Genç bir oyuncunun kariyerine başlangıç aşamasında gidebileceği önemli bir kulübe transfer oldum. Ben de genç bir oyuncu olarak burada gelişeceğime inanıyorum. Güzel bir proje ve inşallah bu takımla beraber çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<