banner359

Başakşehir’den tek gol, 3 puan

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında İstanbul Başakşehir, evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonunda teknik direktörler maçı değerlendirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan...

21 Şubat 2015 Cumartesi 17:17
Başakşehir’den tek gol, 3 puan
Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında İstanbul Başakşehir, evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonunda teknik direktörler maçı değerlendirdi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyunun kontrolünün tamamen ellerinde olduğunu ve çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Oyuna başlamadan evvel ligin 21. haftasında bizim bulunduğumuz konum, ilk 3 şampiyonluk yarışı içinde olması, bu yarışın içinde Avrupa kupalarını katılmak için bizim yarış içinde olmamız ve Gaziantepspor’la puan farkını 8’e çıkarmamız önemliydi. Oyun tamamen kontrolümüzün altında geçti. Rahat kazanmamız gereken bir maçtı. Pozisyon vermedik. Rakibe de pozisyon vermedik. Çok basit top kayıpları yaptık. Oyunu erken koparabilirdik ama sıkıntılı bitirdik. Önemli olan kazanmak ve bu yarışın içinde 4-5-6’nın içinde bulunmak önemli. Rakibi tebrik ediyorum” dedi.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise maçın genelinde iki takımın da çok fazla pozisyon bulmadığını belirterek, “Maçın geneline baktığımızda iki takım içinde çok fazla pozisyon olmadı maçta. Bir duran toptan yedimiz gol. Rakibimizin ne kadar iyi savunma yaptığını biliyorduk. İki takım içinde çok zor olan bir şey maçlarının erken oynanması. 1 buçukta oynanması zor oluyor. Sıcakla da birleşince. Oyuncular istediklerini sahaya yansıtamadılar. Çok fazla şans yaratamadığımız bir maç oldu. Hamlelerimiz oldu ve bunlara karşılık alamadık. Önümüzdeki Kasımpaşa maçı için tekrar toparlanıp bu maça hazırlanacağız. Abdullah hocayı kazandıkları için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<