banner359

Başarılarını Başkan Bozbey İle Paylaştılar

Bursa’da düzenlenen Adalet Koşusu’nda engelli kategorisinde dereceye giren sporcular, kupa sevinçlerini Başkan Bozbey’le paylaştı.Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen Adalet Koşusu’nda Nilüfer Belediyesi’ni temsil ederek birincilik...

15 Nisan 2016 Cuma 11:55
Başarılarını Başkan Bozbey İle Paylaştılar
Bursa’da düzenlenen Adalet Koşusu’nda engelli kategorisinde dereceye giren sporcular, kupa sevinçlerini Başkan Bozbey’le paylaştı.
Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen Adalet Koşusu’nda Nilüfer Belediyesi’ni temsil ederek birincilik kürsüsüne çıkan Memduh Akıncı, ikincilik elde eden Murat Kalata, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamirevi personeli olan Rıfat Küçükler, sporcularla burada tanıştıklarını ve kısa bir antrenmandan sonra yarışa katılarak başarılı olduklarını söyledi.
Bozbey, başarılarından dolayı tebrik ettiği Memduh Akıncı, Murat Kalata ve Rıfat Küçükler’e çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<