banner359

Başka Transferler De Olabilir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesinde deplasmanda karşılaşacakları Arsenal maçı için takımın havasının yerinde olduğunu ve transferde başka isimlerin de gündemlerinde olduğunu söyledi.Beşiktaş...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:36
Başka Transferler De Olabilir
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesinde deplasmanda karşılaşacakları Arsenal maçı için takımın havasının yerinde olduğunu ve transferde başka isimlerin de gündemlerinde olduğunu söyledi.
Beşiktaş Kulübü yurt içi ve yurt dışı seyahatleri için Jolly Tur ile anlaşma sağladı. Jolly Tur ile Beşiktaş arasındaki iş birliği anlaşması BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısı ile imzalandı. Toplantıda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu anlaşma ile kulübün maddi kazanç elde edeceğini ifade etti.

"KULÜBÜMÜZE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK"
Orman, her maça taraftarlarla birlikte gitmek istediklerini vurgulayarak, "Bu anlaşma Beşiktaş Travel adı altında, Türkiye’nin en büyük turizm şirketlerinden biriyle yapılıyor. İnşallah tüm deplasmanlara taraftarlarımızla birlikte gitme imkanı sağlanacak. Bunu da Jolly Tur’un desteğiyle yapacağız. Hem indirim sağlanacak hem de hep birlikte maçlarımıza gideceğiz. Kulübümüze maddi destek de sağlayacak olan bu anlaşma bir süredir gündemimizdeydi. Allah utandırmasın hayırlara vesile olsun" dedi.

"FUTBOL ŞANSI DİYE BİR GERÇEK VAR"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arsenal maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Rakibimiz çok önemli bir futbol ülkesinde oynuyor. Önemli oyunculara sahipler. Takımımızın havası çok iyi. Futbol şansı diye bir gerçek var. Şansın bizim yanımızda olması lazım. Beşiktaşlı taraftarlar böyle maçları çok özledi. 2,5 yılın sonunda Avrupa’da maçlara başladık. Biz de yönetim olarak heyecanlıyız. İnşallah istediğimizi alırız" şeklinde konuştu.

"TRANSFERDE BAŞKA İSİMLER DE OLABİLİR"
Transferde birkaç oyuncu ile ilgilendiklerini dile getiren Orman, "Beşiktaş’ın bütçesine uyacak oyuncuları alacağız. Ancak doğru oyuncuları doğru paralarla almak yönetim olarak bizim işimiz. Onları doğruca yerine getirmeye gayret ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kamuoyunun bildiği isimlere takılmamak lazım. İlla o isimler olacak diye bir şey yok. Sonuçta bir yerde bu iş bir ticaret. Kamuoyunun bildiği isimler dışında başka isimler de olabilir" ifadelerini kullandı.

MERT VARDAR: "KULÜBE KATKI SAĞLAYACAK"
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ise bu anlaşmayı Beşiktaş ile sağladıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Turizm sektöründe lider firmamız ile Beşiktaş Kulübü arasındaki bu anlaşmayla gurur duyuyoruz. Beşiktaş Travel şirketiyle amacımız, taraftarlarımızın bizimle birlikte konforlu seyahat etmeleri olacak. Çok özel indirimler, fırsatlar buna dahil olacak ve kulübe katkı sağlanacak" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<