banner359

Batalla’ya duygusal veda

Bursa’da son maçına çıkan Arjantinli yıldız Pablo Batalla’ya maç sonunda duygusal bir uğurlama töreni düzenlendi.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Bursaspor, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı....

13 Mayıs 2018 Pazar 18:27 2018-05-13 19:07:48
Batalla’ya duygusal veda

Bursa’da son maçına çıkan Arjantinli yıldız Pablo Batalla’ya maç sonunda duygusal bir uğurlama töreni düzenlendi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Bursaspor, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Sezon sonu takımdan ayrılacağını ve ülkesine döneceğini açıklayan Arjantinli yıldız Batalla’nın Bursa’daki son maçını oynadığı müsabaka sonrası duygusal anlar yaşandı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Batalla’yı omuzlarına alan futbolcular, tribünlere götürdü. Takım arkadaşları ile birlikte tribünleri gezen Batalla için taraftarlar, “Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek” şarkısını söyledi. Batalla’yı Trabzonspor forması giyen genç yıldız Yusuf Yazıcı ile Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da kutladı.

Batalla ardından Bursa’da son kez giydiği formasını çıkararak eşi Barbara Dressl’e verdi. Eşinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Son Güncelleme: 13.05.2018 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<