banner359

Berkay Besler Başarıya Doymuyor

Milli Karting Sporcusu Berkay Besler, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.Berkay Besler, Avrupa’nın en zorlu karting serilerinden olan Belçika Max Challenge’nın 6. ayağında yapılan 3 final yarışını da ilk sırada...

03 Kasım 2015 Salı 17:49
Berkay Besler Başarıya Doymuyor
Milli Karting Sporcusu Berkay Besler, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Berkay Besler, Avrupa’nın en zorlu karting serilerinden olan Belçika Max Challenge’nın 6. ayağında yapılan 3 final yarışını da ilk sırada bitirerek, Türkiye adına büyük bir başarıya daha imza attı. Senior max kategorisinde yarışan Berkay, antrenmanlarda 54.878, sıralama turlarında da 54.799 zamanıyla best time’ların sahibi oldu.
Farklı ülkelerden birbirinden hızlı 29 pilotun mücadele ettiği yarışların 1. finalinde rekabet nefes kesti. 16 turluk yarışta damalı bayrağın altından ilk geçen isim 55.204’le en iyi tur zamanına da imza atan Berkay Besler oldu. Bu sonuçla 3 finalde ettiği birinciliklerle hanesine 165 puan yazdıran Besler, geçen hafta İtalya’da otoritelerin dikkatini çektiği muhteşem performansının ardından Belçika’da da büyük bir başarıya imza attı.
Besler, "İstiklal marşımızı yurt dışında bir kez daha dinletebildiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<