banner359

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan koşu...

28 Ekim 2014 Salı 15:03
Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü SAİ Kayseri Erciyesspor maçında oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise 5’e 2 top kapma çalışması ve istasyon koşuları yaptı. Duran top çalışması ve şut çalışması sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.
Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş, Jose Sosa ve kontrol için hastaneye giden Olcay Şahan katılmazken, Mustafa Pektemek ise takımla birlikte çalıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<