banner359

Beşiktaş, Feyenoord’a Hazırlanıyor

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord maçının hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 22:45
Beşiktaş, Feyenoord’a Hazırlanıyor
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Feyenoord maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Stretching hareketleri sonrası pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, yarım sahada yapılan çift kale maçla idmanı noktaladı. Tomas Sivok ve Serdar Kurtuluş salonda bireysel çalışırlarken, Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Ramon Motta ise takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlı ekip, Feyenoord maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00’da yapacağı antrenman ile sürdürecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<