banner359

Beşiktaş’a İstanbul’da stat müjdesi

İstanbul Başakşehir Kulübü, Fatih Terim Stadı’nın zeminini Hollanda’dan getirilen özel bir sitemle ışıklandırılarak bakımını yaptırıyor. Kulübün asbaşkanı Mesut Altan, stadı sezon sonuna doğru zeminin müsait olması halinde Beşiktaş...

02 Şubat 2015 Pazartesi 15:01
Beşiktaş’a İstanbul’da stat müjdesi
İstanbul Başakşehir Kulübü, Fatih Terim Stadı’nın zeminini Hollanda’dan getirilen özel bir sitemle ışıklandırılarak bakımını yaptırıyor. Kulübün asbaşkanı Mesut Altan, stadı sezon sonuna doğru zeminin müsait olması halinde Beşiktaş ile paylaşabileceklerini söyledi.
İstanbul Başakşehir’in maçlarına ev sahipliği yapan Fatih Terim Stadyumu’nun çimlerine Hollanda’dan getirilen özel malzemelerle yapay güneş ışığı uygulanıyor. Yeni transfer Badji’nin imza törenin ardından İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan, stadın zemini ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zemini daha iyi bir duruma getirmek için Hollanda’dan bir firmayla anlaştıklarını belirten Altan, "Yalancı güneş dediğimiz sistemle, hava kapalıyken, çimlerin gelişmesini sağlayacağız. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin uyguladığı bu sistemle, çimin nemini ve sıcaklığını ölçeceğiz. Maç olmadığı günlerde Hollandalı ekiple ve Türkiye’deki danışman firmayla çimin sıcaklığını ve büyümesini kontrol edeceğiz. Bir iki ay içinde sonuç alırız" diye konuştu.

"STADI BEŞİKTAŞ İLE PAYLAŞACAĞIZ"
Basın mensuplarının Beşiktaş ile sahayı paylaşıp paylaşamayacağı ile ilgili soruya ise Altan, "Zeminin uygun olması durumunda sezonun son maçlarına doğru statlarını Beşiktaş’la paylaşabileceklerini belirterek, "Stadımızda ilk yarı yaklaşık 20 maç oynandı. Kupa maçları da olunca zemin istediğimiz sonuçta olamadı. Zeminin şu an ciddi problemleri var. Sezon sonuna doğru zemin müsait olursa stadımız Beşiktaş’la mutlaka paylaşılacaktır. Buna bizim kararımız değil, sahanın durumu karar verecektir" diye cevap verdi.
Hollanda’dan getirilen mevcut makinelerle stadın zemininde bazı bölümlerde suni güneş ışığı verilmeye başlandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<