banner359

Beşiktaş’ta "sarı" alarm

Beşiktaş’ta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi ‘sarı kart alarmı’ verildi. Siyah-beyazlı 6 futbolcu kart sınırında bulunurken, haftaya oynanacak derbi mücadelesi öncesi Beşiktaşlı futbolcular yarın tedbiri elden bırakmamaya...

14 Mart 2015 Cumartesi 15:45
Beşiktaş’ta
Beşiktaş’ta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi ‘sarı kart alarmı’ verildi. Siyah-beyazlı 6 futbolcu kart sınırında bulunurken, haftaya oynanacak derbi mücadelesi öncesi Beşiktaşlı futbolcular yarın tedbiri elden bırakmamaya çalışacak.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş yarın Ankara’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Zirve yarışı açısından kritik bir öneme sahip bu maç öncesi Beşiktaş’ta bir yandan Ankara’dan alınacak 3 puan hesapları yapılırken, diğer bir yandan da akıllar sarı kart sınırında bulunan oyuncularda.

6 FUTBOLCU SINIRDA
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında perşembe günü Club Brugge’e 2-1 mağlup olan Beşiktaş, yarın lige dönüş yapıyor. Ligin 24. haftasında Ankara’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek siyah-beyazlı ekipte hem sakat hem de sarı kart sınırında bulunan futbolcular da bu kritik mücadele öncesi teknik direktör Slaven Bilic’i zorluyor. Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Veli Kavlak gibi takımın önemli isimlerinin 3 sarı kartı bulunması sebebiyle yarın oynanacak karşılaşmada Hırvat teknik adam, bu futbolculardan tedbirli olmalarını istedi. Özellikle Gökhan Töre, Demba Ba, Serdar ve Veli’den yarınki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesinde sarı kart görmemeleri gerektiğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe maçı öncesi takımdaki sakatlıkların yeterince can sıktığını söyleyerek, bir de takımı eksik bırakacak cezalı futbolcu eklenmesin diye bu duruma olan hassasiyetini özellikle dile getirdi.

SİYAH-BEYAZLILARDA 5 SAKAT VAR
Beşiktaş’ta yarın oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor öncesi takımda 5 sakat futbolcu bulunuyor. Tedavileri devam eden Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Alexander Miloseviç, Atiba, ve Jose Sosa yarın oynanacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli eldiven Tolga Zengin ile golcü Cenk Tosun ise yarın Hırvat teknik adamın görev vermesi halinde forma giyebilecekler.
Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden ve kart cezası sınırında olan futbolcular teknik ekibi kara kara düşündürürken, Pedro Franco’nun cezasının sona ermesi siyah-beyazlıları bir nebze de olsa defans hattı kurgusu adına rahatlatmış durumda.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<