banner359

Beşiktaş’ta Taraftara çağrı

Beşiktaş, bu akşam oynayacakları Fenerbahçe derbisi maç öncesinde taraftarına destek çağrısında bulundu. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sportmenliğin, saygının, kendi ayakları üzerinde durmanın ne demek...

02 Kasım 2014 Pazar 14:18
Beşiktaş’ta Taraftara çağrı
Beşiktaş, bu akşam oynayacakları Fenerbahçe derbisi maç öncesinde taraftarına destek çağrısında bulundu.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Sportmenliğin, saygının, kendi ayakları üzerinde durmanın ne demek olduğunu; Fuat Balkan’la, Ahmet Şerafettin Bey’le, Hakkı Yeten’le, Süleyman Seba’yla herkese öğreten Beşiktaşımızın, birlik ve beraberliğini sergilemek, yeni zaferler için kenetlendiğini göstermek, sahip olduğu yüksek değerleri bir kez daha hatırlatmak için Büyük Beşiktaş taraftarını bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda tribünlerde görmek istiyoruz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<