banner359

Beşiktaş’ta Tolga Zengin Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlıların kaptanı Tolga Zengin’in verilerek yerine Yusuf Erdoğan’ın alınacağı yönündeki haberi yalanladı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Açık Mert Korkusuz...

29 Kasım 2014 Cumartesi 19:22
Beşiktaş’ta Tolga Zengin Açıklaması
Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlıların kaptanı Tolga Zengin’in verilerek yerine Yusuf Erdoğan’ın alınacağı yönündeki haberi yalanladı.
Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Açık Mert Korkusuz gazetesinde ’Dev Takas’ başlığıyla yayınlanan haber tamamen gerçek dışıdır. Kaptanımız Tolga Zengin’in Beşiktaş’tan ayrılma gibi bir isteği olmamakla birlikte, Kulübümüzün de Tolga Zengin karşılığında Yusuf Erdoğan’ı istediği şeklinde yayınlanan haberlerin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Trabzonspor kulübüyle bu konu hakkında hiçbir görüşme yapılmamıştır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<