banner359

Bi’koşu iyiliğe

Ayranı kadar spora verdiği destekle de adından övgüyle söz ettiren Eker, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Koş’ mottosuyla hayata geçirdiği Eker I Run Yol Koşusu 5. kez hayat buluyor.Eker’in sponsorluğunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye...

14 Eylül 2018 Cuma 12:24
Bi’koşu iyiliğe

Ayranı kadar spora verdiği destekle de adından övgüyle söz ettiren Eker, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Koş’ mottosuyla hayata geçirdiği Eker I Run Yol Koşusu 5. kez hayat buluyor.

Eker’in sponsorluğunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek olan 5. Eker I Run Yol Koşusu, 7 Ekim Pazar günü Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Eker Meydan’dan start alacak. 15K, 5K ve Minik Adımlar koşuları olmak üzere 3 ayrı kategorideki yarışlarda bu sefer Adım Adım ile iyilik peşinde de koşulacak.

İstanbul, Bozcaada ve Runatolia maratonlarından sonra, bu yıl ilk defa Adım Adım öncülüğünde Eker I Run Koşusu’nda da toplumsal sorunlara çözüm bulmak için yardımseverlik koşusu düzenlenecek. Uludağ’ın eteklerinde benzersiz bir koşu deneyimi yaşamak ve iyilik peşinde koşmak isteyenler adimadim.org’u ziyaret etmeleri yeterli. Eker I Run Koşusu için 02 Ekim 2018 tarihine kadar www.ekerkosu.com adresinden kayıt yapılabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<