banner359

Bir Ilki Yaşadılar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Belçika ekibi Anderlecht’e 2-0 mağlup olarak Avrupa Kupaları’na veda eden Galatasaray, toplamda yediği 15 gol ile Devler Ligi’nde en çok gol yediği sezonunu yaşadı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda...

26 Kasım 2014 Çarşamba 23:52
Bir Ilki Yaşadılar
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Belçika ekibi Anderlecht’e 2-0 mağlup olarak Avrupa Kupaları’na veda eden Galatasaray, toplamda yediği 15 gol ile Devler Ligi’nde en çok gol yediği sezonunu yaşadı.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht’e Mbemba’nın golleriyle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla grubu sonunca sırada bitirmeyi garantilen Aslan, Avrupa defterini de kapatmış oldu. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile Devler Ligi’nde istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol yediği sezonuna ulaştı. Aslan, grupta geride kalan 5 maçta kalesinde toplam 15 gol gördü. Sarı-kırmızılı ekip, grubun son maçında sahasında İngiliz devi Arsenal’i konuk edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<