banner359

Bursa’da boks heyecanı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Bursa’da 20 Aralık’ta başlayacak 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nın seyir zevki ve mücadele açısından çok güzel geçeceğini söyledi.Bursa’nın...

16 Aralık 2016 Cuma 16:36
Bursa’da boks heyecanı
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Bursa’da 20 Aralık’ta başlayacak 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nın seyir zevki ve mücadele açısından çok güzel geçeceğini söyledi.
Bursa’nın ev sahipliğinde 20 Aralık’ta başlayacak 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası öncesinde Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç basın toplantısı düzenledi.
Vali Küçük, Bursa’da düzenlenen şampiyonanın çok önemli olduğunu belirterek, organizasyon kapsamında 10 sıklette 150 sporcunun ringe çıkacağını, müsabakaların son derece zevkli geçeceğine inandığını vurguladı.
Bursa’da ringe çıkacak sporcuların sadece Türkiye şampiyonu olmakla kalmayıp gelecek dönemlerde Türkiye’yi yurt dışında temsil etme hakkını da kazanacağına dikkati çeken Vali Küçük, “Burada madalya kazanan gençlerimiz ülkemiz boksunu dünyanın her yerinde birbirinden önemli organizasyonlarda temsil edecek. Böylesine güzel bir organizasyona kentimizde ve sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç ve tüm ekibine şampiyonanın ev sahipliğini Bursa’ya verdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Hayırlı olsun ziyaretine boks kafilesiyle gidiyoruz”
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise Vali Küçük’ün spor ve sporcuya olan ilgisini, desteğini yakinen bildiklerine değinerek, böyle bir valiye sahip olması sebebiyle Bursa’nın çok şanslı olduğuna dikkati çekti.
Bursa’da tüm kurum ve kuruluşlarla kusursuz bir organizasyona imza atacaklarına emin olduklarını anlatan Başkan Gözgeç, şöyle devam etti:
“Sayın Valimiz Karabük’te görevde iken biz federasyon olarak Karabük’te çok önemli bir organizasyon yaptık. Valimiz Şanlıurfa’da göreve başladığında federasyon olarak orada çok büyük bir Türkiye şampiyonası yaptık. Sayın Valimiz şimdi Bursa’ya geldi. Biz de hayırlı olsun hediyesi olarak ne yapabiliriz diye düşündük ve ülkemizin en büyük şampiyonasını Bursa’da düzenleme kararı aldık. Şimdi de 200 kişilik bir kafile ile Bursa’ya adeta bir çıkarma yaptık.”

“Türkiye Şampiyonası’nın yapısı değişti”
Başkan Gözgeç ayrıca, ilk kez geçtiğimiz yıl bu kadar geniş kapsamlı bir Türkiye şampiyonası düzenlediklerini hatırlatarak, “Maalesef o dönem valizi kapıp gelenin ringe çıktığı bir organizasyon olmuştu. Bu yıl şampiyona öncesinde Çanakkale, Antalya ve Malatya’da eleme grupları yapıldı. Kendi sıkletinde ilk 4’e giren sporcular Bursa’daki şampiyonaya geliyor. Bu kapsamda, Bursa’nın ev sahipliğindeki şampiyonanın seyir zevki ve mücadele açısından çok güzel geçeceğini şimdiden söyleyebilirim. 20 Aralık’ta ilk gong çalacak ve 24 Aralık’a kadar birbirinden heyecanlı maçlar oynanacak” şeklinde konuştu.
Basın toplantısına Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Alatepe ve Çetin Saçan’ın yanı sıra Bursa’daki şampiyonanın sponsorlarından Fuat Alpaslan ile Bursa Boks İl Temsilcisi İsmet Terzi de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<