banner359

Bursalı Vücut Geliştirme Sporcusu Şefkatlioğlu Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Bursalı vücut geliştirme sporcusu Sacit Şefkatlioğlu, 11-14 Aralık’ta El Salvador’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı...

30 Kasım 2015 Pazartesi 11:25
Bursalı Vücut Geliştirme Sporcusu Şefkatlioğlu Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor
Bursalı vücut geliştirme sporcusu Sacit Şefkatlioğlu, 11-14 Aralık’ta El Salvador’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı ve Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olan Sacit Şefkatlioğlu’nu ağırladı. 11-14 Aralık tarihleri arasında El Salvador’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na vücut geliştirme kategorisinde yarışacak olan Sacit Şefkatlioğlu, en iyi dereceyi elde etmek için antrenmanlara devam ettiğini belirtti.
Bozbey, sporcunun daha önce katıldığı turnuvalarda başarılara imza attığını belirterek, Dünya Şampiyonası’nda da Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<