banner359

Bursaspor antrenmanda saygı duruşunda bulundu

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı oyuncular, antrenman öncesi İstanbul’daki patlamada yaşamını yitiren şehitler için saygı duruşunda bulundu.Bursaspor,...

12 Aralık 2016 Pazartesi 19:48
Bursaspor antrenmanda saygı duruşunda bulundu
Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı oyuncular, antrenman öncesi İstanbul’daki patlamada yaşamını yitiren şehitler için saygı duruşunda bulundu.
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. haftasında sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenmanda daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncular, 20 dakika tempolu koşular yaptı. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Sivok, Bilal ve Merter ayrı çalıştı
Sakatlığı bulunan Tomas Sivok ve Bilal Kısa’nın yanı sıra alt adalesinde ağrısı olan Merter Yüce takımdan ayrı düz koşu yaptı. U21 maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu ağrıları olan Bünyamin Kasal ise kondisyon salonunda çalıştı.

Saygı duruşunda bulunuldu
İstanbul’da Beşiktaş ile oynanan müsabakanın hemen ardından yaşanan patlamada yaşamını yitiren şehitler anısına Bursasporlu oyuncular antrenman öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<