banner359

Bursaspor ara transferde 3 ismi kadrosuna kattı

Bursaspor, ara transfer döneminde kadrosunu 3 oyuncu ile güçlendirirken, 1’i bonservisiyle olmak üzere 2 oyuncuyla da yollarını ayırdı.Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, dün sona eren ara...

01 Şubat 2017 Çarşamba 11:11
Bursaspor ara transferde 3 ismi kadrosuna kattı

Bursaspor, ara transfer döneminde kadrosunu 3 oyuncu ile güçlendirirken, 1’i bonservisiyle olmak üzere 2 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, dün sona eren ara transfer döneminde kadrosunu 3 oyuncu ile güçlendirdi. Bursaspor, Ankaragücü’nden sol bek Onur Atasayar’ı 950 bin TL, Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen sağ bek Boban Jovic’i 300 bin Euro, Gençlerbirliği’nden Bogdan Stancu’yu da 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Yeşil-beyazlılarda, Luis Advincula bonservisiyle, Vieux Sane ve Tomas Necid de kiralık olarak takımdan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<