Bursaspor, Boluspor Maçına Hazır

Bursaspor, Antalya kampının ardından bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’ndeki ilk antrenmanını yaparak, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Devre arası hazırlıklarını Antalya’da yaptığı 7 günlük kamp ile tamamlayan yeşil-beyazlılar,...

09 Ocak 2016 Cumartesi 18:03
Bursaspor, Boluspor Maçına Hazır
Bursaspor, Antalya kampının ardından bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’ndeki ilk antrenmanını yaparak, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Devre arası hazırlıklarını Antalya’da yaptığı 7 günlük kamp ile tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde çalıştı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Futbolcular, daha sonra taktik çalışma yaptı.
Yeşil-beyazlılar, bu antrenmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<