banner359

Bursaspor Cumhuriyet Bayramı İçin Dev Türk Bayrağı Açtı

Bursaspor oyuncuları Cumhuriyet Bayramını kutlamak için antrenmanda dev Türk bayrağı açtı.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında evinde oynadığı Sivasspor maçının ardından Bursaspor bugün sabah saatlerinde idman yaptı. Teknik Direktör...

29 Ekim 2015 Perşembe 14:36
Bursaspor Cumhuriyet Bayramı İçin Dev Türk Bayrağı Açtı
Bursaspor oyuncuları Cumhuriyet Bayramını kutlamak için antrenmanda dev Türk bayrağı açtı.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında evinde oynadığı Sivasspor maçının ardından Bursaspor bugün sabah saatlerinde idman yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretindeki antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres ve dar alanda kontrol pas çalışması ile devam etti. Dün oynanan Sivasspor maçına ilk 11’de başlayan oyuncular, antrenmanı kondisyon salonu ve havuzda tamamladı. Takım, antrenman öncesi dev Türk bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<