banner359

Bursaspor deplasmanlarda kayıp

Bursaspor, Tff 1. Lig'de Deplasmanda Oynadığı 4 Maçın 3'ünü Kaybederken, Sadece 1 Kez Sahadan 3 Puanla Ayrıldı.

05 Ekim 2019 Cumartesi 09:38
Bursaspor deplasmanlarda kayıp

Bursaspor, TFF 1. Lig’de deplasmanda oynadığı 4 maçın 3’ünü kaybederken, sadece 1 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.

Geçen sezon Süper Lig’den TFF 1. Lig’e düşen yeşil-beyazlılar, iç sahada oynadığı oyunu deplasman maçlarına yansıtamıyor. ’Yeniden zirveye’ sloganıyla sezona başlayan ve transferin son günlerinde tahtayı açan, ardından iddialı takım kuran timsah, deplasmanlarda galip gelemiyor. İlk deplasman maçında Fatih Karagümrük’e 3-1 kaybeden yeşil-beyazlılar, ardından Eskişehir deplasmanından 2-0 galibiyetle döndü. Ardından timsah deplasmanlarda Adana Demirspor’a 4-1, Altay’a ise 2-1 mağlup oldu. Bu maçlarda 4 gol atan Bursaspor, kalesinde 9 gol gördü.

Evinde kral

Öte yandan yeşil-beyazlılar, evindeki maçlara ise puan kaybetmiyor. Bursa’da oynadığı maçlarda taraftarının da desteğini arkasına alan timsah, sahasında oynadığı 3 maçı da kazandı. Bursaspor, sahasında Akhisarspor’u 2-1, Osmanlıspor’u 2-1 ve BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<