banner359

Bursaspor, Konya’ya hazır

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 2 Nisan Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın...

01 Nisan 2017 Cumartesi 12:15
Bursaspor, Konya’ya hazır

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 2 Nisan Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Timsah, daha sonra taktik çalışma yaptı.

Bugün 16.30’da THY’ye ait özel uçakla Konya’ya gidecek olan Bursaspor kafilesi, kamp yapacağı otele yerleşerek maç saatini bekleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<